top of page

Pandeløft & øjenbrynsløft

Lavtsiddende øjenbryn er en hyppig og overset tilstand, der kan give spændinger i panden, hyppig hovedpine og rynker i panden. Sidstnævnte fordi man ubevidst begynder at løfte brynene ved at rynke panden. Der er desværre nogle meget hyppige faldgruber når det gælder lavtsiddende bryn:

  • En yngre person med lave bryn vil ofte få at vide, at de skal have lavet øvre øjenlåg. Der er nemlig ikke mange kirurger, der laver det moderne kikkert-pandeløft/brynløft/tindingeløft. Men alle kan lave øjenlåg - og det bliver så ofte dét, man anbefales. Det er hos en yngre person ofte bare ikke den rigtige løsning. Starter man tidligt med sin første øvre øjenlågs-operation kan man roligt regne med, at man skal have lavet det nogle gange i løbet af livet. Det bliver bare lidt mere unaturligt for hver gang, det laves. Og effekten er heller ikke så stor, hvis man i virkeligheden var bedre tjent med et brynløft. 

  • Panderynker behandles ofte fejlagtigt med Botox i panden. Fordi mange behandlere og klienter glemmer at rynkerne i panden kommer af lavtsiddene bryn, der får én til at spænde og rynke panden for at hæve brynene. Men Botox i panden sænker ofte brynene - og så falder brynene endnu længere ned og det forværrer bare problemstillingen.

  • Brynløft/pandeløft/tindingeløft er dyrere og sværere at lave end både Botox-behandling og operation på øvre øjenlåg. Og alenen af den grund vælger nogle ofte at få lavet øjenlåg, selvom brynlæft ville have være bedre.

​​

Brynløft med Radiesse er et helt nyt alternativ til ovenstående, som giver et moderat pandeløft af 1 års varighed ved 2-3 behandlinger med 2-4 måneders mellemrum. Radiesse koster det samme som øvre øjenlåg - men du behøver ikke at vælge den næstbedste løsning.

 

Proceduren er for så vidt simpel, men teknisk raffineret, da det er ekstremt vigtigt at undgå at lægge Radiesse ind i blodårerne i panden, da nogle af disse har forbindelse til øjets blodårer. Og ved uforsigtig indsprøjtning af filler i dette område er der på Verdensplan beskrevet enkelte tilfælde af filler-blodpropper, der har givet blindhed.

På Klinik Milfeldt er du i sikre hænder, da Pavia Lumholt som kosmetisk ansigtskirurg kender anatomien ud og ind. Og han ved, hvilke tekniske finesser, der skal til for at eliminere risikoen for blodpropper. Kom og få en uddybende snak - det er naturligvis gratis og uforpligtigende.

Til et pandeløft skal der pr. gang anvendes 0,8 ml Radiesse.

bottom of page