Klinik Milfeldt (tidligere Kosmetisk Klinik By Milfeldt) er en hjemmeklinik drevet af speciallæge i plastikkirurgi, Pavia Milfeldt Lumholt og kosmetisk specialsygeplejerske, Elisabeth Milfeldt Lumholt. Her får du høj faglighed, nærhed, tryghed og praktiske rammer med parkering, venteværelse og hyggelig musik.

Klinikken er registreret som behandlingssted for behandlinger med botox, fillers og kemiske peelinger i Styrelsen for Patientsikkerhed, som overvåger kvaliteten på private lægeklinikker i Danmark. Og naturligvis overholder vi alle gældende regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger iht. Persondataloven, GPDR.

Se omtale af klinikken i Lokalavisen Favrskov.

ByMilfeldt_V026.jpg

Pavia Milfeldt Lumholt

Pavia er klinikkens ansvarlige læge og til daglig overlæge på Aleris-Hamlet i København.

Speciallæge i plastikkirurgi fra 2011 og har arbejdet med kosmetisk kirurgi i alle årene.

Er tidligere klinikansvarlig læge på Cosmetica i København, Kosmetisk Klinik Birgit Styrbæk Simonsen i Aalborg og Teres Hospitalet Aalborg (nu Aleris-Hamlet).

 

Pavia er uddannet af de bedste:

Ansættelserne tæller derudover anerkendte klinikker som Teres Hospitalerne (nu en del af Aleris-Hamlet), Capio CFR i Jylland og Aarhus Universitetshospital.

 

Pavia er medlem af Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi og Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktionskirurgi.

 
 

Elisabeth Milfeldt Lumholt

Elisabeth er kosmetisk specialsygeplejerske og klinikindehaver.

Uddannet sygeplejerske i 2013 med erfaring fra akutspeciale.

Den teoretiske del af den kosmetiske uddannelse er taget ved en af Danmarks førende undervisere i kosmetiske behandlere, Else Marie Lissau. Og den praktiske del af uddannelsen er superviseret ved Pavia Lumholt.

Elisabeth deltager løbende i kurser og kongresser for at viderudvikle sig og erhverve den nyeste viden.

"Jeg har altid gået meget op i æstetik og mit nøgleområde, er at bruge min faglige viden om huden og specielt ansigtets kar, nerver og muskulatur til at udvikle og fremhæve individets unikke og naturlige skønhed. 

Jeg gør en dyd ud af at være lyttende for derved at visualisere og kombinere mine tanker om den mest optimale  behandling i samarbejde med dig."