top of page

Hyaluronsyre fillers

Fillers som Belotero® og Aliaxin® hører til gruppen af ikke-permanente fillers. De består af hyaluronsyre og vand, som findes i alt bindevæv. Behandling med hyaluronsyre-fillers kan give mere fylde i ansigtet, udglatte rynker, korrigere og forstørre læbernes form og løfte kindben og hængende mundvige.

Med alderen mister ansigtet noget af sin naturlige fylde, og hudens fugtniveau og produktionen af kollagene fibre og hyaluronsyre falder. Dermed falder huden nedad, bliver tung, og kan få huden til at danne furer, hvor den er bundet ned til underlaget - f.eks. omkring munden eller under øjnene.

Volumen-tabet kan også gøre, at man mister det sunde udseende, som fyldige kindben/"æblekinder" giver. Det samme gælder indsunkne tindinger, som er et ofte overset alderstegn.

 

Også læberne miste ungdommelig volumen, så læbekanten kan virke udvisket og de små rynker over læberne blive fremtrædende. 

Alt dette kan være med til at få dig til at se mere træt og ældre ud, end du føler dig. Men der kan faktisk let gøres noget ved disse problemer med fillers.

læs vores patientinformation

_HEY5106.jpg

På Klinik MIlfeldt har vi taget et meget bevidst valg om at arbejde med de fillers, som vi vurderer giver den mindste risiko for komplikationer. Det er nemlig ikke nødvendigvis de mest kendte. Det er nemlig sådan, at nogle af de nyeste fillers, som ikke er så kendte, er produceret med så nye teknologier, så de ofte er mere rene end nogle af de mest kendte.

Pavia ved fra sit arbejde som kosmetisk kirurg, at der er meget stor forskel på, hvor meget arvæv de forskellige fillers giver. Og det betyder så, at hos os er der et meget stort fokus på at minimere disici og komplikationer.

Kort om fillers v. Elisabeth Milfeldt

bottom of page