top of page

Plasma-behandlinger
NB: Denne side er under udarbejdelse 

læs vores patientinformation

Plasma-behandling er den reneste og mest naturlige foryngende behandling du kan få. Plasma er den gyldne væske, som udgør  55-60 % af dit blod, idet resten består af røde blodlegemer. Plasma har mange funktioner i kroppen, men den fornemste er at sørge for, at skader på kroppen repareres.

 

Plasma er derfor meget mere end blot en kosmetisk behandling; det er en hudforyngende eller “regenererende” behandling. Plasma er ganske enkelt dit eget flydende guld.

 

Hvordan foregår en plasma-behandling?

Der tages en blodprøve på dig. Blodet centrifugeres og dit plasma kan så bruges på tre forskellige måder:

  • Microneedling (MN)

  • Injektion (Inj)

  • Plasma-filler (filler)

 

Ved microneedling trykkes plasmaet ind i huden som ved en tatovering. Ved injektionsbehandling lægges det ind lige under huden med en kanyle. Ved filler-behandling lægges det også ind med en kanyle, men dybden afhænger af, hvor i ansigtet man ønsker fylde og om det er rynker der skal fyldes ud eller ansigtets konturer, der skal modificeres. I mange tilfælde kan man kombinere de tre behandlingsformer.

PRP PRF.jpg

Hvad kan behandles med plasma?

De tre former for plasma-behandlinger har hver deres styrker afhængig af hvilket resultat, man ønsker. I denne oversigt kan du se, hvad de hver for sig er særligt gode til.

Hvad er bivirkningerne?

Bivirkningerne er meget forskellige. Nogle af dem kan man sminke sig fra med foundation, andre ikke. F.eks. ser microneedling dramatisk ud i op til 5 dage. Men allerede efter 1 døgn kan man dække det med sminke.

De forskellige begreber

Der hersker en meget stor begrebsforvirring inden for disse behandlinger. Dels fordi de samme behandlinger findes i forskellige generationer. Dels fordi plasma også anvendes inden for kæbekirurgi og til muskler og led. Her nedenfor kan du se en oversigt over de hyppigste begreber inden for hudbehandlinger med plasma. Hos os anvender vi ikke PRP, som vi betragter som en forældet 1. generation. Vi anvender i stedet, som en af de første klinikker i landet PRF, som er 2. generation.

bottom of page