top of page
skinbooster

Skin-boosters

læs vores patientinformation

Profhilo ®

Traditionel skinbooster

Profhilo® er et prisvindende og innovatiovt produkt til at behandle løs, creppet hud i ansigt, på halsen, kavalérgangen, på overarme og håndryggen.

   Profhilo er et af markedets reneste og mest naturlige produkter med høje koncentrationer af Hyaluronsyre. Den unikke formel gør, at Profhilo virker selv-nivilerende; er god til at fordele sig ud i det område det indgives i uden at give ujævnheder. Det booster hudens kollagene fibre og binder fugt. På denne måde styrkes hudens egen naturlige regenerations-sproces. Hyaluronsyre-gelen injiceres i enkelte punkter, hvorefter produktet i løbet af de efterfølgende uger fordeler sig jævnt og udglatter og opstrammer det behandlede område.

2-3 BEHANDLINGER MED 4 UGERS INTERVAL

Det anbefales, at man får foretaget 2-3 behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter ca. et år. Behandlingsplanen vurderes ud fra alder, hudstruktur- og kvalitet.

En skinbooster er en tynd filler. Den består af nogle få % stabiliseret Hyaluronsyre og resten er vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, når vi aldres. Således er skinboosters en naturlig gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af ca. 12 måneder.

 

Behandlingen:

Behandling med skin-booster er helt unik. Skinboosteren injiceres gennem flere indstik i meget små portioner helt overfladisk i huden. Her binder den fugt og giver en dyb hydrering indefra. Hermed forynges huden, samtidig at den bliver mere elastisk.

Skinboosters vil typisk anvendes som en kur over 3 gange med et interval på 3-4 uger. Behandlingen er yderst skånsom og efterlader huden med et friskt og naturligt resultat.

Områder, som er egnet til skinboosters:

Ansigt, læber, hals, kavalér-gang, hænder, acne-ar, øreflipper.

Close-up%2520portrait%2520of%2520nice%25
bottom of page